Sunday, September 2, 2018

Saptamana 2 septembrie – 8 septembrie

Incepand de astazi 2 septembrie, planeta Venus denumita si micul benefic va fi conjuncta cu planeta Jupiter, marele benefic in zodia balantei pana in data de 11 octombrie. Aceasta combinatie Jupter-Venus este binevenita si mult asteptata dupa influentele astrale grele care au fost pana acum.
Jupiter reprezinta prosperitatea, oportunitatile, spiritualitatea fiind in acelasi timp planeta adevarului si cunoasterii. Venus reprezinta arta, armonia, abilitatea de a da sfaturi, fericirea generala, rafinamentul si frumusetea in orice domeniu.
In timpul tranzitului prin zodia balantei cele 2 planete vor expansiona caracteristicile casei astrologice din horoscopul natal.
Mai jos aveti cateva idei despre ce poate produce pozitiv aceasta noua influenta astrala in functie de pozitia soarelui din momentul nasterii. Aceste tranzite sunt calculate raportate la sistemul sideral cu care lucreaza astrologia vedica.
Deasemenea, aceste idei pot fi aplicate si pentru cei care isi cunosc ascendentul in astrologia vedica.

Scurte previziuni pentru perioada 2 septembrie – 11 octombrie cat dureaza aceasta conjunctie benefica.

14 aprilie -14 mai (berbec) Acest tranzit este pozitiv pentru parteneriate, contracte si afaceri

15 mai -14 iunie (taur) Jupiter si Venus in balanta aduce preocupare pe partea de sanatate si posibilitatea imbunatatirii sanatatii. Energiile astrale sprijina si domeniul carierei.

15 iunie – 15 iulie (gemeni) Aceste perioada produce evenimente legate de copii, creativitate si investitii. Este un timp bun pentru activitati educationale si distractive.

16 iulie – 16 august ( rac) Aceasta perioada poate produce evenimente pozitive legate de casa dvs inclusiv achizitii de proprietati. Tranzitul spijina starea de fericire si multumire in general.

17 august -16 septembrie (leu) Aceasta perioada este buna pentru comunicare si poate produce rezultate bune legate de fratii sau surorile mai mici. Tranzitul sprijina comunicarea si in casnicie.

17 septembrie -16 octombrie (fecioara) Acest tranzit sprijina finantele si aduce armonie in familia in care v-ati nascut.

17 octombrie – 15 noiembrie (balanta) Aceasta este o perioada de autoevaluare. Puteti sa porniti proiecte noi si sa va faceti planuri de viitor.

16 noiembrie -15 decembrie (scorpion) In aceasta perioada puteti calatori. Este deasemenea un timp bun pentru activitati spirituale sau sa vizitati locuri cu incarcatura spirituala.

16 decembrie – 13 ianuarie (sagetator) Puteti sa socializati mai mult pe durata acestui tranzit. In orice caz intalnirea cu prieteni si interactionarea cu grupuri pot sa aduca beneficii.

14 ianuarie -12 februarie (capricorn) Aceste este un tranzit benefic pentru cariera. Pot sa apara noi oportunitati, succes si progres financiar.

13 februarie – 13 martie (varsator) In aceasta perioada puteti calatori. Este un timp bun pentru educatie si progres spiritual.

14 martie -13 aprilie ( pesti) Acesta este un tranzit pozitiv pentru situatia financiara a partenerului. Conjunctura astrala sugereaza progres financiar din bani publici sau imprumuturi.