Monday, September 10, 2018

Jupiter in Scorpion 11 octombrie 2018 – 5 noiembrie 2019

Incepand cu data de 11 octombrie 2018, planeta Jupiter intra in tranzit prin zodia scorpionului pana in data de 5 noiembrie 2019. Jupiter este o planeta benefica iar in momentul in care tranziteaza o casa astrologica expansioneaza caracteristicile casei respective. Jupiter reprezinta prosperitatea, abundenta, norocul si oportunitatile. Jupiter mai este si o planeta a adevarului si cunoasterii iar trecerea sa prin zodia scorpionului va aduce la suprafata noi adevaruri si elemente ale cunoasterii de sine.
Mai jos sunt prezentate cateva idei ce tin de acest tranzit in functie de pozitia soarelui in momentul nasterii. Previziunile pot fi folosite si pentru cei care isi cunosc ascendentul in sistem vedic.

14 aprilie – 14 mai Berbec
Planeta Jupiter tranziteaza casa a8a care este o casa a marilor transformari.
Marile transformari guvernate de acest segment pot fi facute prin cunoastere si acordarii timpului necesar dezvoltarii personale. Este un timp bun pentru interactiune cu persoane care lucreaza in domeniul dezvoltarii personale, psihologie, astrologie, numerologie si alte stiinte care au ca scop autocunoasterea.
Influentele pozitive ale acestui tranzit promoveaza castiguri prin parteneriate si imprumuturi si sprijina partea financiara a partenerului acolo unde este cazul.
Pe partea negativa, Jupiter in scorpion poate sensibiliza starea de sanatate mai ales pe zona ficatului.

15 mai – 14 iunie Taur
Jupiter intra in tranzit peste casa a7a timp de 1 an de zile si aduce elemente pozitive in domeniul afacerilor, relatiilor, contractelor si casatoriei. In cazul celor necasatoriti acesta este un timp in care pot sa isi intalneasca partenerul/partenera si sa isi intemeieze o casnicie. Perioada este pozitiva pentru comunicare, pentru progrese financiare prin asociere cu prieteni si interactiunea cu grupuri.
Pe partea negativa, dorinta de a crea armonie in grupul de prieteni si in relatii poate crea stress.

15 iunie – 15 iulie Gemeni
Perioada este buna pentru servicii acordate celorlalti si pentru imbunatatirea starii de sanatate. In acest sens puteti obtine informatii din domeniul nutritional si sa incepeti sa va alimentati mai sanatos. Deasemenea este un timp favorabil pe partea profesionala si pentru obtinerea de beneficii financiare prin efort personal.

16 iulie -16 august Rac
Acesta este un tranzit excelent pentru aceasta perioada de 1 an si ar fi bine sa profitati cat mai mult de aceasta influenta a planetei Jupiter prin casa a5a. Este o perioada benefica pentru studiu si evolutie spirituala dar deasemenea este timp si pentru activitati de divertisment. Pentru cei care isi doresc un copil aceasta este o perioada benefica. Benefic este acest tranzit si pentru progres financiar obtinut prin asociere.

17 august – 16 septembrie Leu
Jupiter in tranzit prin casa a4a poate sa va dea o noua locuinta sau va ajuta sa va rearanjati casa. Este un timp bun de progres pe linie profesionala deoarece casa a10 a profesiei este in expansiune. Pozitiv va fi si segmentul care se ocupa de cunoastere, autocunoastere si studii medicale.

17 septembrie – 16 octombrie Fecioara
Tranzitul este benefic pe partea de comunicare si favorizeaza fratii si surorile mai mici acolo unde este cazul. Acesta este un timp bun pe partea de comunicare si in relatia de cuplu sau pentru intrarea intr-un mariaj acolo unde este cazul. Este un timp bun si pentru studiu sau calatorii. Deasemenea este o perioada excelenta in relatiile de comunicare cu prietenii.

17 octombrie – 15 noiembrie Balanta
Jupiter in casa a2a va ajuta sa va imbunatatiti situatia financiara a dvs sau a familiei in care v-ati nascut. In aceasta pozitie aduce o grija sporita vis a vi de partea nutritionala. Acesta este un timp in care trebuie sa acordati atentie starii de sanatate si mai ales dietei pe care trebuie sa o urmati.
O perioada buna este si pe partea profesionala insa atentie cata energie ii acordati deoarece este timpul sa aveti grija si de dvs.

16 noiembrie – 15 decembrie Scorpion
Jupiter este pe ascendent timp de un an de zile. Aceasta este un timp bun pentru obtinerea de resurse financiare, sa va ganditi la o afacere sau sa va imbunatatiti afacerea pe care o aveti. Tranzitul predispune spre calatorii lungi, studii si chiar sa va indragostiti. Pentru cei care isi doresc copii acesta este un tranzit favorabil pentru a avea un copil sau sa va casatoriti acolo unde este cazul.

16 decembrie – 13 ianuarie Sagetator
Jupiter in casa a12a poate sa va schimbe resedinta intr-o tara straina sau in alta zona decat cea in care v-ati nascut. Ar fi chiar recomandat sa va schimbati locuinta macar pentru o perioada. Desigur acolo unde nu este cazul incercati sa calatoriti in locuri cu incarcatura spirituala deosebita. Izolarea pe o perioada indelungata nu va avantajeaza.
Acordati atentie starii de sanatate pe zona abdominala.

14 ianuarie – 12 februarie Capricorn
Acesta este un timp in care alegeti sa fiti mai mult in compania prietenilor, este un timp in care puteti gasi noi idei impreuna cu acestia pentru imbunatirea situatiei financiare. Pentru cei care doresc sa isi intemeieze o familie este un timp optim iar pentru cei casatoriti este un timp bun pentru a avea un copil. Este deseamenea un timp favorabil pentru studiu si meditatie.

13 februarie – 13 martie Varsator
Jupiter in casa a10a a profesiei pentru un an de zile aduce energie pozitiva pe acest segment. Aceasta este o perioada benefica pentru progres financiar si deasemenea este un timp favorabil sa va ingrijiti propria sanatate. Tranzitul predispune chiar spre o idee  de afaceri personala doar trebuie sa o cautati.

14 martie – 13 aprilie Pesti
Jupiter in casa a9a este o pozitie excelenta pentru o perioada de 1 an de zile. Acest tranzit predispune spre studiu, calatorii in strainatate sau alta zona decat zona in care v-ati nascut. Este un tranzit excelent si pentru evolutie spirituala, meditatie, comunicare si tot ceea ce tine de crestere si dezvoltare.