Thursday, September 6, 2018

Afla care este zodia ta in Astrologia Vedica

Daca faci parte din categoria celor care nu se regasesc atunci cand citesc trasaturile zodiei in care s-au nascut, este posibil ca zodia pe care o stii sa nu fie cea corecta. In Europa si America horoscopele in general sunt calculate diferit fata de modul in care sunt calculate in Astrologia Vedica. Diferenta consta in faptul ca, daca in astrologia occidentala esti sagetator in astrologia vedica esti scorpion ceea ce inseamna un semn zodiacal in urma.
De ce apare aceasta diferenta intre cele doua sisteme?
In urma cu 2000 de ani intre cele doua tipuri de astrologie nu exista nici o diferenta, dar datorita faptului ca astrologia vedica tine cont de miscarea de rotatie a pamantului in jurului axei sale, cele doua sisteme s-au departat astfel incat in momentul prezent diferenta dintre ele este de 24 grade ceea ce face ca zodia in care ne-am nascut sa fie diferita in sistemul vedic fata de sistemul occidental.
Mai jos aveti un tabel care indica zodia in care v-ati nascut conform Astrologiei Vedice.
Trasaturile zodiilor se pastreaza la fel ca cele din astrologia occidentala cu mentiunea ca zodia scorpionului este privita ca fiind o zodie foarte puternica si avand mai multe aspecte pozitive.

14 aprilie -14 mai Berbec

15 mai -14 iunie Taur

15 iunie – 15 iulie Gemeni

16 iulie – 16 august Rac

17 august -16 septembrie Leu

17 septembrie -16 octombrie Fecioara

17 octombrie – 15 noiembrie Balanta

16 noiembrie -15 decembrie Scorpion

16 decembrie – 13 ianuarie Sagetator

14 ianuarie -12 februarie Capricorn

13 februarie – 13 martie Varsator

14 martie -13 aprilie Pesti