Wednesday, October 3, 2018

Previziuni Venus retrograda

14 aprilie – 14 mai Berbec
Castigurile pot veni prin parteneriate sau prin partener dar cu intarziere. Aveti rabdare cu partenerul/partenera dvs si lucrurile vor intra pe un fagas normal usor, usor.

15 mai – 14 iunie Taur
Stresul de la job va poate afecta starea de sanatate sau pot sa apara probleme de sanatate care va pot impiedica sa functionati corect in sfera serviciului.

15 iunie – 15 iulie Gemeni
Acesta este un timp bun in care sa va angrenati in activitati ce necesita creativitate. De asemenea este un timp favorabil pentru introspectie si meditatie.

16 iulie -16 august Rac
Venus in balanta este favorabila pentru a va redecora sau rearanja interiorul casei sau va poate veni o idee cum sa faceti bani pe cont propriu.

17 august – 16 septembrie Leu
Tot ce vreti sa obtineti in aceasta perioada necesita un maxim efort. Efort marit se cere si pe latura profesionala. In plus, atentie la comunicarea cu ceilalti deoarece riscati sa fiti inteles gresit.

17 septembrie – 16 octombrie Fecioara
Va preocupa in mod deosebit partea financiara, banii vin dar cu ceva intarziere. In schimb este un timp bun pentru a face schimbari in regimul alimentar.

17 octombrie – 15 noiembrie Balanta
Perioada este despre autocunoastere. S-ar putea sa nu va placa ceva la personalitatea dvs si sa doriti sa faceti o transformare. Este un timp bun sa va ingrijiti de sanatatea dvs.

16 noiembrie – 15 decembrie Scorpion
Atentie la partener/partenera care are nevoie de timp si spatiu pentru introspectie. Evitati sa va izolati in aceasta perioada deoarece nu va avantajeaza.

16 decembrie – 13 ianuarie Sagetator
Atentie la partea financiara care poate deveni paguboasa. Perioada poate aduce evenimente care va pot determina sa reevaluati relatia cu prietenii.

14 ianuarie – 12 februarie Capricorn
Deveniti mai creativ si incercati sa tineti pasul cu noile tehnologii lucru care devine folositor pe partea profesionala.

13 februarie – 13 martie Varsator
Acordati mai multa atentie parintilor, ambii au nevoie de sustinere fie ca sunt in planul fizic sau sunt plecati. Acordati-va si dvs atentie si timp pentru introspectie pentru ca veti descoperi lucruri noi.

14 martie – 13 aprilie Pesti
Perioada este putin complicata si necesita multa rabdare. Socializati mai mult iar acest lucru va ajuta sa iesiti din cercul gandurilor proprii.