Sunday, August 26, 2018

Saptamana 27 august – 2 septembrie

Incepand de astazi 27 august, planeta Marte intra in miscare directa insa pana isi revine se vor mai resimti influentele miscarii retrograde. In plus, Marte este conjunct cu Ketu pana in data de 6 noiembrie. In astrologia vedica, Ketu este nodul sud lunar si are caracteristici asemanatoare cu planeta Marte ceea ce amplifica si mai mult elementul foc al acestei conjunctii. Aceasta asociere a elementului foc a fost factorul favorizant al incendiilor din Grecia si California iar aici putem incadra si incendiul de la Episcopia din Oradea.
Pana in data de 6 noiembrie ramane aceasta predispozitie spre calamitati atingand un punct maxim in perioada 20 – 23 septembrie.
Mercur planeta care guverneaza media, comunicarea si gandirea logica este inca sub influenta lui Rau pana in data de 3 septembrie ceea ce inca perturba influenta sa benefica.
Sfarsitul de saptamana aduce o schimbare benefica pe cerul astral odata cu trecerea planetei Venus in balanta unde va sta pana in data de 1 ianuarie 2019.
Aceasta este o schimbare benefica care favorizeaza pe cei ce lucreaza in domeniul artistic si al consilierii.
Ca si concluzie generala influentele astrale sunt mixte incepand cu sfarsitul saptamanii.
In astrograma Romaniei, conjunctia Marte _ Ketu se afla in tranzit in casa a8a, o casa a marilor transformari, transformari care se pot produce prin cunoastere sau prin suferinta.
Este de adaugat la aceste informatii si cateva elemente din astrograma lui Liviu Dragnea. Ascendentul propus este ascendentul in balanta care verifica cateva evenimente din viata sa.
Cei cu ascendent in balanta trebuie sa invete lectia echilibrului iar multi dintre ei sunt atrasi de munca in social.
In harta lui Liviu Dragnea planeta Venus va fi in conjunctie cu Jupiter in ascendent din 2.09 pana in 11.10. 2018 ceea ce determina un tranzit provocator in sensul ca pana in data de 11.10 influentele celor doua planete vor crea conjuncturi care sa-l determine sa porneasca spre normalitate iar aceasta conjunctie poate fi considerata ca un * ultimatum* astral.
Amintesc aici ca ascendent in Balanta a avut si Hitler iar dintre personalitatile prezente, Hilary Clinton si Vladimir Putin au acelasi ascendent in balanta (sistem sideral).
Obs. Sistemul sideral lucreaza cu pozitia reala a planetelor in Univers.